#wolkenjagers

klein hemels geluk

| evocatie | installatie | tentoonstelling | wolkenmuur | klanklandschap |

Een muzikant een een graficus wisselden een jaar lang via hun smartfoto honderden wolkenbeelden uit.Deze 'moment' opnames waren inspiratiebron voor een heuse wolkenstorm : een klank- en beeld installatie die op diverse locaties kan opgevoerd of geïnstalleerd worden. Van oude site tot modern museum. Van huiskamer tot kerk.

Bij 'voorstelling' lees je er meer over.

meer...

Wolkenjagers op WinterWoordenNacht

Wolkenjagers duikt de wolken in met een experiment. Met het muzikaal lab van fleepp (Filip Dewaele, Desselgem) en het virtuele schetsboek van graficus Greet Tanghe. Samen wagen deze creatievelingen zich aan een wolkenstorm van klank en beeld.

Tickets en info op winterwoordennacht.waregem.be

LUISTER naar #wolkenjagers

Beluister de soundtrack #wolkenjagers op - iTunes - Spotify - Deezer - Google Play - CD

meer...

L I K E #wolkenjagers

like #wolkenjagers op facebook, en volg zo hun creatief proces.

Like de facebook pagina 

B E Z O E K #wolkenjagers @ Muze'um L - Roeselare

bezoek #wolkenjagers van 19 mrt tot 21 mei. Elke zondag van 14 tot 17 uur

Deze keer strijken de Wolkenjagers neer bij Muze’um L. Op uitnodiging van het museum zetten ze er hun wolkeninstallatie neer: een weergave van een jaar lang wolkenjagen. Hun formatie snapshots brengt het vluchtige moment, het ontzag en de magie in beeld. Dat wat er altijd is, als je kijkt.

Een verhaal over ochtend en schemering dat de verwondering en overweldiging van de waarnemer vertelt. Een voorstelling als een voortschuivende wolk die evolueert terwijl je er naar kijkt en bij elke aanblik anders is. Alsof je op je rug in het gras gaat liggen om naar de wolken te kijken.

Fotografi e, muziek en woord in een totaal beleven.

Muze'um L - Bergstraat 23, 8800 Roeselare