waves of creation

seminarie over creativiteit

live-inar: Filip Dewaele

voor elke creatieve maker, bedenker, ondernemer en twijfelaar

Filip ontvangt je in zijn werkplek, studio, oefen- probeer- en testruimte. De kamer zonder oordeel en bron van inspiratie.

Ontdek alles over hoe zijn creaties tot stand komen en leer zo jouw eigen creatie proces te versterken.

Een hedendaagse benadering van vele theorieën. De krachtbronnen en invloedfactoren op een simpele manier uitgelegd. Levendig en enkel zoals hij dat kan.

Filip is creatieve maker, muzikant, partner, vader & coach. Dit zorgt voor een erg breedde en veelzijdige benadering. Ook zijn bijna 30jaar ervaring in de bedrijfswereld van elektrieker, leidinggevende tot nu talentcoach zorgt voor een krachtige insteek.

Uniek concept

Inhoud

We nemen de tijd om elkaar te ontmoeten en te verbinden om gaan zo elkaars proces versterken. We leren hoe we ruimte kunnen maken om kennis op te doen. We ontdekken dat leren een houding kan zijn en meer is dan lezen en schrijven. We maken kennis met de verschillende thema's en het kader van deze reeks.

Wie ben je? Wat doe je (hier)? en wat is jouw intentie.

Inspiratie is iets bijzonders waar we vaak geen vat op krijgen. Vaak onbeheersbaar en onbestuurbaar. Maar hoe zet je het in? In jouw leven, in jouw werk of jouw project(tje). Wat helpt en wat niet? En hoe blijf je trouw aan jezelf?

Improviseren doen we veel meer dan dat je op het eerste zicht zou denken. Wat zijn de makers en krakers? En hoe ga je om met het witte blad, met onverwachte wendingen, met oordeel en verwachtingen?

Verbinding met jezelf, met jouw gesprekspartner, met jouw opdracht, onderwerp, taak of natuur. Wat is het effect of meerwaarde? Deze sessie gaat ook over focus, aanwezigheid, aandacht geven aan, positieve focus... Of het nu over koken, verbouwen, praten, vergaderen, optreden gaat. Het heeft overal zijn invloed en effect op.

Over verbindende communicatie, open feedback, eerlijkheid, evenwaardigheid, talent, ego en authenticiteit. De sterktes en valkuilen van samenwerken.

Praktisch